Tisztelt Kamarai Tagunk!

Mint Ön előtt is ismert a Zala Vármegyei Mérnöki Kamara Elnöksége „Zala Vármegyei Mérnöki Kamara Aranygyűrűs Mérnöke” díjat alapított 2003. évben.
A kitüntetési szabályzat értelmében a díjat évente legfeljebb egyszer adományozza a területi kamara.
Adományozott a Zala Vármegyei Mérnöki Kamara bármely tagja lehet, aki több évtizedes tervezési, szakértési munkájával bizonyította a tervező, szakértő mérnöki hivatás iránti elkötelezettségét. Munkáját mérnök kollégái elismerik, személyét tisztelik. Szakmai munkája során jogi, etikai eljárásban nem marasztalták el.
A díjazott személyére vonatkozóan javaslatot tehet a Zala Vármegyei Mérnöki Kamara bármely tagja, a ZVMK titkárságához október 15. napjáig eljuttatott írásos, indoklással ellátott előterjesztésében.
Az elmúlt években Aranygyűrűs Mérnök díjban részesült mérnökök névsoráról a kamara honlapján, illetve a következő linkre kattintva tájékozódhat:

Aranygyűrűs mérnökeink – Zala Vármegyei Mérnöki Kamara (zalavmk.hu)

A javaslattételek alapján a díjazott személyének kiválasztásáról, a ZVMK kibővített elnöksége dönt, melynek tagjai a ZVMK elnöke, alelnöke, elnökségi tagjai, FB elnöke, EB elnöke, valamint a már korábbi aranygyűrűs díjazottak.
A díj ünnepi kamarai rendezvény keretében kerül átadásra. Az átadásról és a díjazott személyéről munkásságának bemutatásával, a ZVMK tájékoztatót ad ki.
Kérem a Tisztelt Kollégákat, hogy javaslataikat indoklással mielőbb küldjék meg a kamara titkársága részére.

Zalaegerszeg, 2024. szeptember 18.

Üdvözlettel:

Sándorfi Zsigmond György
Zala Vármegyei Mérnöki Kamara
elnök